tisdag 21 februari 2012

Det bokas (och kokas)


Mina fina utskick (läs mer om det i inlägget utskickardagar) verkar ge resultat!

Åtminstone i norra Dalarna. I siljanstrakten äro båd' flicka och pojk som galen i oss. De täljer inte bara dalahästar, bygger roddbåtar och smyckar midsommarstänger där. Nej, de gör mer än så! De lyssnar även på Hökartorget i all sin flit. När muskulösa knätofsbeklädda masar och fryntliga kullor i bindmössor tjänar in till sitt dagliga bröd, ja då är det numera till tonerna av Hökartorgets spelmanslag. I sommar spelar vi både i Leksand och Orsa. Mer info om det senare.

Ikväll repar vi igen. Med en ny bandmedlem. Vi (läs: Drömmen) har nämligen skaffat en sprillans ny kaffebryggare i lokalen. Och en sådan kan behövas. För när den förra gick sönder spred sig en osäkerhet i vår pop-bunker. Folk fick något stirrigt i blicken. Lite som i Dawn of the dead, om du sett den zombiefilmen.

Ibland sägs det att den bästa musiken görs av folk som är drogade. Jag tror det kan stämma. Men vi kör på lagliga beroendeframkallande substanser och det funkar bra. För Hökartorget just nu är koffein vad heroin var för Velvet Underground.

Note to band: Jag köper fikabröd idag. Åker nog till Siljans Konditori innan (kaffe)repet. Känner en bra langare där. / Martin E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar